Med Visage

Face Lifting i antiage tretmani

Korištenje tehnologija ultrazvuka i radiofrekvencije, pruža dubinski tretman uz značajno smanjenje bora na licu i opuštene kože na licu, vratu i dekolteu.

Novi neinvazivni sustav za lice potpuno je siguran i učinkovit. Koža nakon tretmana odmah postaje zategnutija, glatka i elastičnija.

Prednosti FACE LIFTING djelovanja su osim trajnijih rezultata, koji se postepeno razvijaju, odmah vidljivi rezultati, ugodni tretmani bez nus pojava s gradualnim zagrijavanjem tkiva. Gradualno zagrijavanje tkiva se provodi ultrazvučnom energijom, te omogućuje isporuku maksimalne energije, na potpuno siguran način bez rizika od nastajanja opeklina, pružajući potpuno ugodan tretman za klijenta. Neposredni učinak radiofrekvencije je da potiče proizvodnju kolagena, što daje koži učinak zatezanja. Tu je i sporiji progresivni učinak, gdje toplina potiče veću proizvodnju kolagena, dajući puniji, više pomlađen izgled.

Što čini Med Visage najizvođenijim tretmanom u svojoj kategoriji u našoj regiji?

Prva prava alternativa Face liftingu od 2012. godine

Djelovanje Med Visagea potiče razvoj novog kolagena i elastina, trenutno popravlja teksturu, tonus i elastičnost kože te dokazano stimulira stanične mehanizme odgovorne za obnovu i regeneraciju tkiva.

Med Visage se koristi kod osoba od 30. godine života ili kod osoba koje su primjetile prve bore na licu i/ili gubitak elastičnosti.

Koju problematiku rješava Med Visage tretman?

Kako djeluje?

Kombinacija ultrazvuka i radiofrekvencije omogućuje dubinski tretman koji može učinkovito smanjiti bore i opuštenost kože lica, vrata i dekoltea. Prednosti Med Visagea su, osim trajnijih rezultata koji se postepeno razvijaju, odmah vidljivi rezultati ugodni tretmani bez nus pojava s gradualnim zagrijavanjem tkiva.

Termalni učinci ovog tretmana stvaraju trenje i povećavaju toplinu područja koje se tretira. Med Visage zbija vezivna vlakna kože, posebno kolagen i elastin te na taj način omogućava očekivani efekt prirodnog zatezanja kože. Povećana temperatura stimulira i prokrvljenost područja čime se dovodi više kisika u kožu i pojačava se limfni protok što pomaže u otklanjanju toksina i štetnih tvari. Izravan učinak topline je poticanje kontrakcije dermalnog kolagena što uzrokuje zatezanje kože, dok djelovanje ultrazvuka i radiofrekvencije potiče rast novog kolagena i s vremenom stvara prirodan učinak popunjavanja i zatezanja kože. Osjećaj za klijenta je dubinska toplina koja traje i do nekoliko sati nakon tretmana, kao dokaz da se stimulacija nastavlja i nakon završetka samog tretmana.

Dokazano djelovanje tretmana Med Visage

Novija klinička i histološka istraživanja koja je provelo Sveučilište u Firenci pokazala su da Med Visage “zbija” vezivna vlakna kože, posebno kolagen i elastin te na taj način omogućava očekivani učinak zatezanja kože.

Istraživanja nisu zabilježila nikakve značajne učinke “lipo-redukcije” na potkožnim adipocitima što je izuzetno pozitivna činjenica jer je cjelovitost potkožnog tkiva lica ključna za dobar estetski rezultat.

Med Visage tretman je u potpunosti neinvazivan i daje odmah vidljive rezultate. Konačni rezultat vidljiv je kroz 2-3 mjeseca.