EMS Lift Up Face Pro

Jedan od najdjelotvornijih tretmana kada je u pitanju kompletan lifting lica. EMS Lift Up tretman kombinira funkciju radio frekvencije i elektromagnetske stimulacije, čime se potiče metabolizam i cirkulacija krvi, jačaju fibroblasti elastičnog tkiva, smanjuju pore i obnavlja kolagen. Tako se direktno djeluje na uzroke starenja kože i time trenutno poboljšava vitalnost stanica. Već nakon samo jednog tretmana labava i opuštena koža lica postati će elastična i zategnuta, a samo lice poprimiti će jasne obrise (konture) te mladolik izgled.

Što sve možemo tretirati?

Koliko traje tretman?

Jedan EMS Lift Up tretman traje 40 minuta

Je li tretman bolan?

Lift Up tretman ima 3 intenziteta rada – niski, srednji i visoki. Prilikom prvog dolaska na tretman te u višem intenzitetu rada, tretman može biti relativno neugodan, no nikako ne i bolan. Pacijent se ubrzo adaptira te nelagoda prestaje.

Postoji li vrijeme oporavka?

Ne. EMS Lift Up neinvazivan je tretman te na licu ne ostavlja nikakve neželjene posljedice, pa tako niti crvenilo. Nakon tretmana izravno se možete vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

Jesam li dobar kandidat za ovaj tretman?

EMS Lift Up tretman pogodan je za svakoga tko želi postići pomlađeni izgled lica, nevezano za spol i trenutnu životnu dob. Za najbolje i dugoročne rezultate preporučljiva je redovna njega lica.