Endosfera

Revolucionaran tretman za rabijanje i rastapanje celulita od sada je dostupan i kod nas. Valjak sastavljen od kuglica koristi mikrovibracije i rotacije pomoću kojih se potiče odvajanje celulita od tekućine. Na taj način se celulit izbacuje kroz limfne žlijezde. Endosfera tretman idealna je ručna (mehanička) metoda, čak 2-3 puta bolja od ručne anticelulitne masaže. Možemo tretirati cijelo tijelo ili zasebno samo noge.

Endosfera tretman radimo kada želimo: 

Koliko dugo traje tretman?

Je li tretman bolan?

Tretman je siguran, bezbolan i za većinu korisnika ugodan. S obzirom da se radi o mehaničkom postupku koji aktivira i mišiće, 2-3 dana se može osjećati lagano mišićno zatezanje (“muskulfiber”) – kao nakon posjeta teretani. Nema štetnih posljedica. 

Kada su vidljivi prvi rezultati? 

Rezultati izuzetno ovise o raznim faktorima, ali i o fazi celulita (mladi ili stari celulit). Nekada je prve rezultate moguće uočiti već i nakon prvog tretmana, no generalno je potrebno 6 – 12 tretmana za sigurno i lako uočljive rezultate. 

Postoji li vrijeme oporavka?

Vrijeme oporavka ne postoji. Tretman je siguran, pretežito ugodan te se nakon istoga možete vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Moguće je blaze mišićno zatezanje, no ono vas u svakodnevnici u ničemu neće spriječiti. 

Jesam li dobar kandidat za tretman?

Ako imate želju mehaničkim postupkom (najsličnijim masaži) tretirati i ukloniti celulit, poboljšati cirkulaciju, potaknuti rad limfnih čvorova te poboljšati mišićni tonus, tada je endosfera idealan tretman za vas. Konzultacije su BESPLATNE.