HydraFacial MultiOxygen

Svjetski hit kada je u pitanju njega lica, HydraFacial tretman idealan je izbor njege za suhu kožu, kojoj je potrebna revitalizacija i dubinska hidratacija.

U Gargano Estetskom Centru koristimo najnapredniji aparat na tržištu s čak 7 različitih sondi. U samo jednom aparatu tako imamo sljedeće tehnologije:

OPIS TRETMANA

  • Funkcija hidroabrazije pomoću visokotlačne pumpe detaljno čisti epidermis kože uz dodatni peeling kože lica. Na taj način odstranjujemo mrtve stanice, a tkivo reagira funkcijom samoizlječenja, što rezultira brzom regenracijom kože. Poboljšava se cirkulacija, potiče proizvodnja kolagena i elastina, a konačan rezultat je mekana, nježna, elastična i sjajna koža.
  • Glowskin tretman (OxyGeneo tehnologija – Bohr efekt) uz pomoć dodatnih preparata proizvodi bezbroj CO2 mjehurića, koji nježno ulaze kroz površinu kože. Time se pospješuje cirkulacija, a krv obogaćena kisikom i hranjivim tvarima vraća se u tretirano područje. Koža lica u tren oka postaje vidno zdravija i vitalnija.
  • Funkcija čišćenja vodikom
    smanjuje višak slobodnih radikala, koji su inače glavni uzrok preranog starenja kože. Naime, slobodni radikali vežu se za vodikove ione, čime ih na površini kože oni uspješno neutraliziraju. Ovaj tretman možemo smatrati uvodom u terapiju protiv starnje kože, a preporuča se napraviti uz hidroabraziju (čišćenje i piling).
  • Aqua piling funkcija dubinski čisti kožu, uklanja mitesere i smanjuje bore, uz istovremenu njegu i hidrataciju.
  • Funkcija pomlađivanje ionizacijom pomaže kod podizanja kože lica, oko očiju te uklanjanje bora. Nakon tretmana lice izgleda vidno svježije i pomlađeno.
  • Funkcija multipolarne radiofrekvencije pomaže kod izgradnje kolagena, čineći kožu elastičnijom.
  • Funkcija ultrazvuka (UV) topi stanične celulitne masti i potiče regeneraciju kože, čineći teksturu kože glađom. Zvučni valovi stimuliraju fibroblaste na proizvodnju kolagena, čime se ubrzava metabolizam i poboljšava tonus kože. Ovaj tretman daje izvrsne rezultate u borbi protiv bora i ožiljaka, čak i post-operativno zbog velikog utjecaja ultrazvuka na tkivo.

U sklopu aparata nalazi se još i rashladna cryo sonda s dodatnom funkcijom zagrijavanja. Ona prije tretmana otvara pore, dok ih rashladna funkcija zatvara, uklanja crvenilo i zateže lice. Specijalna sonda za dezinfekciju brine se da aparat uvijek bude spreman za rad.

Koliko dugo traje tretman?

Od 30 – 90 minuta, ovisno o paketu i/ili funkcijama koje će se koristiti.

Je li tretman bolan?

Tretman je neinvazivan, nije bolan te brzo i učinkovito tretira lice.

Postoji li vrijeme oporavka?

S obzirom da se radi o neinvazivnom tretmanu, nije potrebno vrijeme oporavka. Nakon tretmana možete se odmah vratiti svakodnevnim aktivnostima, a samo iznimno se može vidjeti blago crvenilo u kraćem trajanju.

Jesam li dobar kandidat za ovaj tretman?

HydraFacial MultiOxygen tretman pogodan je za svaku osobu koja želi voditi najkvalitetniju brigu o svojoj koži lica.

Pokreni video