Med Contour Multipower

Med Contour Multipower je uređaj nove generacije koji kombinira ultrazvuk,radiofrekvencija i vakum, te je jedini uređaj na svijetu koji dokazano unutar jednog tretmana:

Med Contour Multipower je jednako učinkovit za sve tipove klijenta,individualno prilagođen tretman kroz mogućnost modulacije penetracije ultrazvučne energije dublje u tkivo, površinski ili u sve slojeve masnog tkiva ovisno o potrebi tretirane regije.

Svojim klijentima pristupamo individualno i profesionalno te procjenjujemo koliko je tretmana potrebno za postizanje najboljih rezultata.

Preporuča se od 3-5 tretmana i u tom periodu se gubi od 1-2 konfekcijska broja na regiji koja se obrađuje, te je Med Contour Multipower zbog svoje učinkovitosti još dobio naziv aparat za ne kiruršku liposukciju.

Tretman se obavlja u razmaku od 5 dana i dva tjedna.

Rezultati su odmah vidljivi nakon prvog tretmana i u narednih 2 tjedna klijet i dalje gubi na obujmu, nakon završenog paketa tretmana rezultati su trajni te se otopljene masne naslage ne vraćaju.

BODY SHAPE ultrazvučna glava MCMP-tretman uklanjanja masnih naslaga

Isporučivanje energije na ovaj način sigurno je za površinu kože, bez pojave neželjenih efekata kao što su opekotine kože, a istovremeno je omogućeno isporučivanje 4 puta više energije u samo masno tkivo.

Med Contour Multipower tretman prva je prava alternativa liposukciji.

BODY SHAPE & TIGHT Tretman oblikovanja i zatezanja kože tijela

Potpuno NOVO razvijeni ultrazvučni aplikator sa 2,5 MHz ultrazvučne frekvencije za oblikovanje i zatezanje kože tijela.

Med Contour Multipower je opremljen inovativnim BODY SHAPE AND TIGHT aplikatorom za oblikovanje i zatezanje tijela!

Body Shape and Tight aplikator sastoji se od diska na kojem su smještene 3 kružne ultrazvučne glave sa sekvencijalnom aktivacijom, pri kojem sve 3 UZ glave isporučuju ultrazvučnu energiju zasebno.

Pojedinačna aktivacija omogućuje korištenje najviše vršne snage impulsa (“peak power pulses”), emitirane iz svake sonde, čime se potiče učinak “tapping” masaže na tretiranom području.

Rezultati tretmana sa Med Contour Multipower Body Shape and Tight aplikatorom su poboljšanje epidermalne teksture i reorganizacija dermisa, bolji tonus kože zbog indukcije vezoaktivnih procesa, povećanje kolagenih vlakana, te povećana stimulacija fibroblasta.

Body Shape and Tight aplikator isporučuje i radiofrekvenciju, koja provodi i poboljšava djelovanje ultrazvuka.

RF koncipiran kao djelovanje takozvanog „tripolarnog“ (3 elektrode od kojih svaka izmjenjuje djelovanje kao + i – pol) elektromagnetskog polja u kontaktu sa tkivom stvara toplinu na tretiranom području, povećavajući unutarnju temperaturu tkiva.

Ova reakcija uzrokuje denaturaciju kolagenskih vlakana, sa njihovom naknadnom reorganizacijom, oni zapravo postaju kraći i gušći, što rezultira primjetnim učinkom zatezanja.

Radiofrekvencija također djeluje na tonus kože poboljšavajući elastičnost i glatkoću, na celulit i na opuštenost kože.