Oxy System

Oxy System 

Za što se preporuča tretman?

Oxy System tretman preporuča se za:
Oxy System je efektivan, siguran i brz tretman, bez posljedica, sa odmah vidljivim rezultatima i visoko kvalitetnim i prirodnim proizvodima za njegu kože.
Uređaj Oxy System je nastao kao rezultat višegodišnjeg iskustva primjene kisika u pomlađivanju, te primjene najnovije tehnologije i znanja. Najveći svjetski stručnjaci nastojali su napraviti uređaj koji bi po svojstvima bio sličan hiperbaričnoj komori, ali koji bi služio za pomlađivanje kože. Rezultat svega navedenog je jedinstveni uređaj Oxy System koji se odlikuje brojnim tehnološkim inovacijama:

Po čemu se Oxy razlikuje od drugih uređaja koji koriste kisik?

Drugi uređaji koriste niske koncentracije kisika slične kao u zraku. Većina uređaja nema direktnu primjenu kisika na površinu kože ili koristi iglice za ubrizgavanje kisika. Kisik se ubacuje bez pritiska i zato ne može dospjeti gdje treba. Zbog male veličine rupe koju stvaraju iglice na površini kože kisik ne prodire dublje pod kožu. Zbog svega navedenog kisik ne može dospjeti gdje je potrebno, te se koriste niske koncentracije kisika zbog čega su rezultati tretmana ograničeni.
 
Da bi kisik djelovao na kožu mora biti u koncetraciji većoj od 50%, te imati direktnu primjenu na kožu.
 
Također, abrazijom skida mrtve slojeve kože i nepravilnosti, dubinski čisti pore pogotovo na leđima gdje najefikasnije uklanja mitesere i smanjuje pigmentacije. Pruža najefikasniji peeling leđa uz dubinsko čišćenje, regeneraciju i pomlađivanje. Jedini je uređaj koji dubinski ubrizgava 95% kisik da nahrani i revitalizira kožu. Tretira lice i tijelo poput iznimno ugodne opuštajuće masaže i ubrizgava sve potrebne hranjive sastojke za obnovu kože i vlažnosti, pogotovo kada je riječ o suhoj koži. Vakumom masira kožu i potiče razvoj novog kolagena.
 
Oxy System kožu nahrani površinski sa 95% kisika. Tretman je iznimno ugodan, kao da ste bili na wellnessu, bez komplikacija i oporavka i rezultati su vidljivi odmah.

Zašto ga odabrati?

Iskorištavanjem blagotvornosti kisika i regenerativnih svojstva abrazije, Oxy System omogućuje zaustavljanje neugodnih tragova na našem licu koja nastaju s vremenom. Tretirana koža odmah izgleda glatko. Obavljanje funkcionalnih rješenja ne samo protiv bora i mrlja na koži, već i eliminira akne i druge ožiljke.
 
Kisik, ključni element za čovjeka, daje vitalnost, te vraća sjaj i boju koži. Regenerira i obnavlja izgubljenu svježinu.