Microneedling RF

Gold Microneedling RF tretman vodeći je svjetski tretman koji nudi vrhunske rezultate, a prepoznat je od strane mnogih slavnih ličnosti u cijelome svijetu. Radi se o nekirurškom te minimalno invazivnom kozmetičkom postupku koji kombinira tradicionalni microneedling s primjenom radiofrekvencijske energije. Tijekom tretmana, uređaj opremljen malim zlatnim te antialergijskim iglicama stvara sitne ubode u koži, a istovremeno isporučuje toplinsku energiju putem radiofrekventnih valova, kako bi stimulirao proizvodnju kolagena i elastina te uspješno zategnu kožu.

Microneedling RF tretman koristi se za rješavanje raznih problema s kožom lica i tijela, uključujući:

aparat

Postupak se može izvoditi na licu, vratu i tijelu, a prikladan je za sve tipove kože. Prednosti microneedling RF tretmana uključuju njegovu sposobnost da stimulira proizvodnju kolagena i elastina, što uspješno dovodi do blistavog i mladenačkog izgleda kože i njene teksture. Na taj način direktno djelujemo na plitke i duboke ožiljke od akni i/ili bora uz fantastičan konačan rezultat.

Tijek tretmana:

Nakon detaljnog čišćenja idezinficiranja kože te stavljanje anestetske kreme koju ostavimo da djeluje na licu 20-25min, počinjemo s tretmanom koji se na svakom tretiranom dijelu ponavlja 3 puta, kako bismo obuhvatili sve slojeve kože – epidermis, dermis i subcutis. Do obnove kože dolazi dubinski uz pomoć radiofrekvencije (RF) koja zagrijava tkivo na 65 stupnjeva. Naposlijetku stavljamo ampulu za smirivanje kože u kombinaciji s čistim kisikom. Naknadno u kućnoj njezi redovito tretirati kožu lica hidratantnim kremama.

Trajanje tretmana:

60-120min, ovisno o tretiranoj regiji.

Microneedling RF tretman može biti blago neugodan te postoji period oporavka nakon tretmana od cca 2 dana, u kojem se može pojaviti prolazno crvenilo te pojačana osjetljivost na koži. Tretman nije prikladan za trudnice, dojilje, osobe s kožnim bolestima, hemofilijom te za osobe koje imaju ugrađene metalne proteze, stent u srcu ili su onkološki pacijenti. Svi naši klijenti dobiti će detaljne upute prije i poslije tretmana. Konzultacije za Microneedling RF tretman potpuno su BESPLATNE.
Rezultati nakon 3-4 odrađena tretmana