Green Cold Laser

Duboko vjerujemo da svatko zaslužuje izgledati i osjećati se najbolje što može u vlastitom tijelu. Zato smo u ponudu uvrstili inovativan te trenutno najbolji svjetski tretman za mršavljenje, Green Cold Laser koji koristi snagu tehnologije zelenog hladnog lasera. Ovaj neinvazivan i bezbolan tretman brz je i siguran način uklanjanja masnih naslaga te zatezanja kože, koji vam pomaže postoći tijelo kakvo ste oduvijek željeli.
Što je zapravo tretman tijela zelenim hladnim laserom? To je vrhunski, nekirurški postupak koji koristi lasersku terapiju niske razine za ciljanje određenih područja vašeg tijela, uz pomoć čak 10 diodnih laserskih glava. Radi na način da emulzificira masnoću stvarajući poru na masnoj stanici, kroz koju se sadržaj masne stanice izlučuje putem limfnog sustava – bez oštećenja same stanice. Za razliku od tradicionalnih lasera, zeleni hladni laser emitira nježno, netermalno svjetlo koje je potpuno sigurno i ugodno za vašu kožu. Učinak Green Cold Laser tretmana najbolje se vidi na trbuhu, bokovima i bedrima.

Što postižemo tretmanom?

Koliko dugo traje tretman?

Male regije: 20 minuta

Velike regije: 40 minuta

* Tretirati se može više regija odjednom.

Kada su vidljivi prvi rezultati?

Potrebno je napraviti minimalno 3 tretmana po 15 minuta unutar 2 tjedna, kada se već mogu očekivati i prvi značajniji rezultati. Nakon 10-ak tretmana moguće je izgubiti čak do 3 konfekcijska broja na ciljanoj regiji.

Je li tretman bolan?

Green Cold Laser tretman  bezbolan je i spada u skupinu neinvazivnih te najsigurnijih tretmana ove vrste na tržištu.

Postoji li vrijeme oporavka?

Green Cold Laser neinvazivan je tretman, nakon kojeg se izravno možete vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Nakon tretmana preporuka je piti 3-4 litre vode te hodati 30-ak minuta dnevno uz blagu redukciju u prehrani.

Jesam li dobar kandidat za ovaj tretman?

Green Cold Laser tretman pogodan je za svakoga tko želi postići najbrže rezultate mršavljenja i oblikovanja tijela. Najbolji i najdugoročniji rezultati vidljivi su kod osoba koji redovno održavaju zdrav način života. Ipak, poseban oprez te obavezno savjetovanje potrebno je kada su u pitanju: trudnice, dojilje, ljudi oboljeli od raka jetre i/ili bubrega te osobe koje imaju metalne proteze.