VelaShape 3

VelaShape 3 (III) neinvazivan je tretman koji kombinira 3 najpopularnije tehnologije kako bi se uklonio celulit te uspješno oblikovalo tijelo: Vakuum, Infra-crveno zračenje (IR) te Radio-frekvenciju (RF). Nakon svega 3 – 6 tretmana može se primijetiti znatna promjena u opsegu tijela, kao i u količini celulita koji je sada u velikoj mjeri uklonjen. VelaShape 3 tretman spada u najpopularnije tretmane oblikovanja tijela u svijetu. Tretman također možemo primijeniti i na području lica, vrata i dekolte zone!  

Velashape 3 tretman radimo kada želimo: 

Koliko dugo traje tretman?

Je li tretman bolan?

Tretman nije bolan te je za većinu korisnika ugodan, s osjećajem dubinske masaže.” Postavke uređaja mogu se prilagoditi za svakoga korisnika posebno te se time osigurava kvalitetno iskustvo. Tretman je siguran i bez štetnih posljedica. 

Kada su vidljivi prvi rezultati? 

Prvi rezultati vidljivi su već nakon 3 – 6, a preporučeno je 5 – 10 tretmana. Uz odgovarajući prehrambeno-rekreacijski režim nakon tretmana, oni mogu biti i trajni. 

Rezultati nakon samo 2 tretmana

Postoji li vrijeme oporavka?

Nekoliko sati nakon tretmana može se osjetiti blaga toplina na tretiranim područjima, kao i uočiti blago crvenilo. Međutim, navedeno nije prepreka da se odmah vratite svojim svakodnevnim aktivnostima. 

Jesam li dobar kandidat za tretman?

Ako želite ukloniti selulit, smanjiti obujam tijela (ili čak i lica) te vam je konačni cilj smršaviti, onda je VelaShape 3 jedan od najboljih odabira na tržištutretman je bezbolan, siguran i s garantiranim rezultatima. Konzultacije su BESPLATNE. 

Rezultati nakon 5 tretmana

Rezultati nakon 12 tretmana